Συχνές ερωτήσεις

To e-physio είναι ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών φυσικοθεραπευτών σε όλη την Ελλάδα. Είναι το απαραίτητο εργαλείο για την άμεση και εύκολη εύρεση κάθε φυσικοθεραπευτικής υπηρεσίας αλλά και σχετικών προϊόντων στο e-shop της ιστοσελίδας μας. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό, στους φυσικοθεραπευτές που εξυπηρετούν κατ’οίκον ασθενείς, στους φυσικοθεραπευτές κατόχους εργαστηρίου και στους φοιτητές της σχολής φυσικοθεραπείας. 

Το e-physio δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τον ασθενή να βρει, να συγκρίνει και να επιλέξει τον κατάλληλο φυσικοθεραπευτή για τις ανάγκες του. Ενεργοποιώντας την τοποθεσία στο χάρτη της αρχικής σελίδας και επιλέγοντας τον τύπο του φυσικοθεραπευτή που επιθυμείτε (μυοσκελετικός, νευρολογικός, παιδιατρικός) μπορείτε να βρείτε όλους τους διαθέσιμους επαγγελματίες της περιοχής σας και να επικοινωνήσετε άμεσα με αυτούς για το ραντεβού σας. Η διαδικασία είναι ασφαλής και αξιόπιστη. Εάν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος φυσικοθεραπευτή για εσάς επισκεφτείτε το προφίλ της ιστοσελίδας για να διαβάσετε περισσότερα.

Η διαδικασία εύρεσης προσωπικού γίνεται τώρα απλή. Ως κάτοχος εργαστηρίου μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο e-physio και να γνωστοποιήσετε την ανοιχτή θέση εργασίας. Αναφέρετε τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες της θέσης ώστε να σας προσεγγίσουν οι κατάλληλοι υποψήφιοι. Ακόμη έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και να δείτε τα προφίλ και βιογραφικά φυσικοθεραπευτών που αναζητούν εργασία. Η επικοινωνία μαζί τους είναι άμεση, με ένα μόνο κλικ. 

Ως κατ’ οίκον φυσικοθεραπευτής μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας και να εμφανιστείτε στον χάρτη του e-physio. Συνεπώς οι ασθενείς της περιοχής θα επικοινωνούν μαζί σας για το ραντεβού τους. Δημιουργήστε το προφίλ σας, γράψτε λίγα λόγια για εσάς ώστε να σας προσεγγίσουν τα κατάλληλα περιστατικά αλλά και για να βρείτε εύκολα εργασία σε κάποιο εργαστήριο εάν το επιθυμείτε. Γνωστοποιήστε ότι αναζητάτε εργασία και γίνετε άμεσα ορατοί στους εργοδότες. Ακόμη μπορείτε να επισκεφτείτε το e-shop της ιστοσελίδας και να εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα προϊόντα και εργαλεία για τις κατ’ οίκον συνεδρίες σας. 

Αν ακόμη σπουδάζεις φυσικοθεραπεία, χρειάζεσαι έναν οδηγό για να ενταχθείς στο επάγγελμα και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Κάνοντας εγγραφή μπορείς να ενημερώνεσαι για τα τρέχοντα σεμινάρια, συνέδρια, εξειδικεύσεις και να δημιουργήσεις το προφίλ σου ώστε να βρεις ευκολότερα πρακτική άσκηση και εργασία. Ακόμη μπορείς να πάρεις τα πρώτα σου εργαλεία από το e-shop της ιστοσελίδας μας ώστε να αρχίσεις να εξασκείς τις δυνατότητές σου!

Το ημερολόγιο του e-physio συγκεντρώνει όλα τα σεμινάρια, συνέδρια, εξειδικεύσεις και ημερίδες που τρέχουν καθώς και πληροφορίες σχετικά με αυτά. Εύκολα μπορείς να βρεις και να επιλέξεις αυτό που σε ενδιαφέρει και να δηλώσεις συμμετοχή. Με αυτό τον τρόπο μένεις πάντοτε ενημερωμένος για τις εξελίξεις στο χώρο της φυσικοθεραπείας χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου ψάχνοντας. 

Κάνοντας απλά «subscribe» στο ημερολόγιο, όλες οι πληροφορίες θα έρθουν αυτόματα και δωρεάν στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο στο κινητό σου ώστε να οργανώσεις – σχεδιάσεις γρήγορα και εύκολα την εκπαίδευση σου!

Μετάβαση στο περιεχόμενο