Εγγραφείτε στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του E-Physio ΔΩΡΕΑΝ.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο ημερολόγιο με μια κίνηση στο κάτω μέρος της σελίδας


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Συμπόσιο Παιδιατρικής Αποκατάστασης

18 Νοεμβρίου, 2023

ΔΩΡΕΑΝ

 Αξιότιμοι κύριοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο Πρώτο Συμπόσιο Παιδιατρικής Αποκατάστασης του Τμήματος Πρώιμης Παρέμβασης & Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», που θα γίνει στο αμφιθέατρο «Κ. Παπαδάτος» του
Νοσοκομείου μας στο Γουδί, στις 18 Νοεμβρίου 2023, από τις 09:00 έως τις 15:15, με θέμα «10 Χρόνια Τμήμα Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης»

Το Τμήμα Πρώιμης Παρέμβασης & Αποκατάστασης λειτουργεί στο Νοσοκομείο «Παν& Αγλαΐας Κυριακού» από το 2013, όταν το κτίριο ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε κατάλληλα από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, εις μνήμην Μαίρης Α. Δρακοπούλου, με φορέαυλοποίησης την ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

Είναι η πρώτη δομή ημερήσιας νοσηλείας παιδιατρικής αποκατάστασης στο ΕΣΥ, με τους ειδικούς και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για την εκτίμηση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση των παιδιών που χρήζουν αποκατάστασης από την πρώτη στιγμή της νόσησης τους έως και την επανένταξή τους στην κοινότητα.

Με την επιστημονική αυτή συνάντηση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης, θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημασία της αποκατάστασης στα παιδιά και να παρουσιάσουμε τις σχετικές δραστηριότητες του τμήματος μας στα δέκα χρόνια λειτουργίας του. Επιθυμούμε επίσης ν’ αναδείξουμε τη συνεργασία μας με στόχο την παιδιατρική αποκατάσταση, με όλους τους συναδέλφους των ΜΕΘ, νευροχειρουργικών, νευρολογικών, παιδιατρικών, ορθοπεδικών και ογκολογικών κλινικών των δύο διασυνδεόμενων παιδιατρικών νοσοκομείων, αλλά και του Νοσ. Παίδων Πεντέλης, καθώς και με ακαδημαϊκούς φορείς.

Ευχόμαστε μ’ αυτή τη συνάντηση ν’ αναδειχθεί η σημασία και να ενισχυθεί η σύμπραξη ιατρών, θεραπευτών και φροντιστών για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης στα παιδιά στη χώρα μας.

Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και για τους σκοπούς της εκδήλωσής μας αυτής.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Νοεμβρίου, 2023
Κόστος:
ΔΩΡΕΑΝ
Ιστότοπος:
https://congressworld.gr/event/1st-paidon/?idU=1

Διοργανωτής

Congress World
Phone
+30 (210) 7210001, 7210052, 7222518, 7210025
Email
contact@21sisbreastcongress.com

Χώρος Διεξαγωγής

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΑΘΗΝΑ, + Χάρτης Google
Μετάβαση στο περιεχόμενο