Εγγραφείτε στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του E-Physio ΔΩΡΕΑΝ.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο ημερολόγιο με μια κίνηση στο κάτω μέρος της σελίδας


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Clinical Pilates by GPC Course

24 Φεβρουαρίου - 2 Ιουνίου

Περιγραφή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος

 

CP3 – Clinical Pilates-Big Equipment Phase I (Reformer, Wunda Chair, Ladder Barrel, Spine Corrector) (16 ώρες, 2 ημέρες)

Στη συγκεκριμένη ενότητα οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πως να χρησιμοποιούν τον μεγάλο εξοπλισμό που κατασκεύασε ο J.Pilates και πιο συγκεκριμένα το Reformer, Wunda Chair, Ladder Barrel και Spine Corrector. Στη συνέχεια εκπαιδεύονται σε ασκήσεις με τη χρήση του προαναφερόμενου εξοπλισμού και μαθαίνουν να οργανώνουν το μάθημα τους με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό.

  • Αθήνα, 20-21 Ιανουαρίου 2024
  • Λευκωσία, 27-28 Ιανουαρίου 2024
  • Θεσσαλονίκη, 16-17 Δεκεμβρίου 2023

 

CP5 – Clinical Pilates in Pregnancy & Elderly Population (16 ώρες, 2 ημέρες)
– Clinical Pilates by GPC® & Elderly Population:

Σε αυτό το σεμινάριο μελετούνται οι παθολογίες που εμφανίζονται συχνότερα στα άτομα της τρίτης ηλικίας, όπως η οστεοπόρωση, οι αρθρίτιδες, οι καρδιαγγειακές και αναπνευστικές παθήσεις, και πως αυτές επηρεάζουν το πρόγραμμα της άσκησής τους. Επιπρόσθετα, αναφέρονται τα οφέλη της άσκησης μέσω της μεθόδου Clinical Pilates στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, όπως είναι η αποφυγή των πτώσεων, η αυξημένη λειτουργικότητα όλων των ανθρωπίνων συστημάτων και η καλή κινητικότητα του σώματος.

 

– Clinical Pilates by GPC® & Pregnancy:

Το σεμινάριο αυτό ασχολείται με την εγκυμοσύνη και το πώς η άσκηση πρέπει να προσαρμόζεται αναλόγως τη φάση της εγκυμοσύνης. Αναλύονται τα οφέλη που προσφέρει το Clinical Pilates πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη για το σώμα της μητέρας. Αναφέρονται παθολογίες του πυελικού εδάφους και η συντηρητική αποκατάσταση της διάστασης των κοιλιακών τοιχωμάτων. Δίνονται ενδεικτικά προγράμματα για τα τρίμηνα της εγκυμοσύνης.

  • Αθήνα, 30-31 Μαρτίου 2024
  • Λευκωσία, 09-10 Μαρτίου 2024
  • Θεσσαλονίκη, 03-04 Φεβρουαρίου 2024

 

CP6 – Clinical Pilates-Big Equipment Phase II (Reformer, Half Trapeze, Cadillac) (16 ώρες, 2 ημέρες)

Ο κύκλος του σεμιναρίου ολοκληρώνεται με μία διήμερη εξάσκηση στο Reformer, το Half Trapeze και το Cadillac. Το ασκησιολόγιο έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από την ενότητα CP3 (Phase I) και πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει προχωρημένες ασκήσεις ενδυνάμωσης και διάτασης του κορμού.

  • Αθήνα, 20-21 Απριλίου 2024
  • Λευκωσία, 13-14 Απριλίου 2024
  • Θεσσαλονίκη, 02-03 Μαρτίου 2024

 

Οι παροχές για τους συνδρομητές μας από την έναρξη της συνεργασίας είναι:

✅Έκπτωση 10% σε όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του GPC® που θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα και Κύπρο για το εκπαιδευτικό έτος 2024-2025 σε παλιούς και νέους εγγεγραμμένους χρήστες της πλατφόρμας μας. Τα σεμινάρια θα τα βρείτε στο Ημερολόγιο του www.e-physio.gr

✅Δωρεάν εγγραφή και καταχώρηση όλων των σπουδαστών των σεμιναρίων του GPC® για έναν χρόνο με πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.e-physio.gr (με την προϋπόθεση να αναφέρουν στο βιογραφικό τους: Σπουδαστής Galatsi Physio Center εκπαιδευτικό έτος 2024-2025).

✅Έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του www.e-physioshop.gr!

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24 Φεβρουαρίου
Τέλος:
2 Ιουνίου
Ιστότοπος:
https://galatsiphysiocenter.gr/%ce%bc%ce%ad%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-clinical-pilates-by-gpc/

Διοργανωτές

Galatsi Physio Center
e-physioshop

Χώρος Διεξαγωγής

Galatsi Physio Center
Αγίας Γλυκερίας 7
Αθήνα, 11147 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Μετάβαση στο περιεχόμενο